När du väl ska skapa profilkläder så kan du lika gärna skapa en hel kollektion av kläder som gör att dina kunder och anställda kan matcha och variera sig. När man gör en hel kollektion så kan man välja att sätta ihop allt i form av en så kallad goodiebag eller giftbox. Sedan kan man då göra som så att man delar ut dessa på speciella tidpunkter. Det här är något som uppskattas av alla. Det är ju nämligen kul att få paket och när man får många saker känns det som att chefen är givmild och omtänksam. Samtidigt kan du veta med dig att det här är ett jättebra tillfälle för dig att marknadsföra din verksamhet.

Se till att din goodiebag/giftbox har bredd av olika produkter

När du sätter ihop en goodiebag/giftbox så är det viktigt att komma ihåg att ha en bra bredd av olika produkter i denna. Det behöver inte vara av samma sak, till exempel endast träningsartiklar eller saker som man kan ha på semestern. Men det är viktigt att tänka på att goodiebag/giftbox inte ska uppfattas som något litet eller fjuttigt. Med andra ord, du kan inte köpa en tröja och ett par strumpor på med loggan och budskap och sedan tro att folk kommer se detta som en bra goodiebag/giftbox.

Olika goodiebag/giftbox för olika säsonger

Om man vill så kan man dra nytta av det faktum att Sverige har olika årstider och därmed skapa goodiebag/giftbox som är anpassade efter den aktuella årstiden. Man kan kanske ge något kul när det är jul, midsommar eller påsk. Sådant uppskattas alltid av både kunder och anställda och det är ett bra sätt för dig som är chef att se till att alla är nöjda och glada. Det är även bra för lagandan på din arbetsplats om alla får samma saker.